maanantai 7. syyskuuta 2015

Hubertus

Lauantaina oli Leppävaaran tallin vuosittainen Juniori-Hubertus, johon pääsin mukaan Jollylla. Teemana oli metsä ja metsän henget, mutta itsellä ei yhtään nyt inspiroinut toi teema joten menin ilman sen kummempia koristuksia. Muutenkin oli jotenkin kauheen uupunut olo eikä ollut yhtään sellasta tyypillistä kivaa fiilistä (toki läpimäriksi kastuneet kamat ja muutenkin masentava sää saattoi vaikuttaa asiaan), mutta onhan toi aina kivaa normaalista poikkeavaa ohjelmaa! Kaikkien päästessä ratsujensa selkään me lähdettiin rauhalliselle maastokierrokselle opettajan johdolla. Hieman sateen jälkeen huonojen pohjien takia mentiin siis melko rauhallisesti, pari ravipätkää mahtui mukaan. Maastoreissun aikana ei onneksi enää alkanut satamaan, joten se oli varsin mukava reissu. Jolly oli suht innoissaan lenkin ajan ja roikuttiin koko ajana edellisen hännässä kiinni mun jatkuvista pidätteistä huolimatta. :D

Kuvista kiitokset Sara P.!
IMG_0441 IMG_0539 IMG_0544 IMG_0555 IMG_0581

Maastolenkin jälkeen mentiin maneesiin (höh), jonne oli rakennettu tehtävärata. Kaikki menee tän radan siis pareittain ja aina nopeiten radan suorittanut voittaa ja pääsee jatkoon. Viime vuonna oltiin Jollyn kanssa tässä yllättävän hyviä ja päästiin tosi pitkälle, mutta nyt kyseessä oli teknisempi rata. Eli siis puomikuja - kavaletti - ämpäri tolpan päältä toiseen tolppaan - perunan kuljetus lusikassa (keskellä pysähdys) - loppussa alas selästä ja piti huutaa oma ja ratsun nimi. Puomikuja ja kavaletti menivät helposti, mutta ämpäri vähän jännitti Jollya, joten siinä menikin sitä aikaa sitten. Sain kuin sainkin sen ämpärin toiseen tolppaan, mutta koska peruna lusikassa -tehtävässä ei oikein voinut kiihdytellä niin jäätiin toiseksi meidät haastaneelle ratsukolle. Jolly oli ehkä vähän jännittyneempi tällä kertaa, joten ehkä ihan hyvä että saatiin näinkin nopeasti lopetettua meidän osuus ja pääsin talliin aikaisin valmistautumaan iltaa varten. 

IMG_0654 IMG_0657 IMG_0661

Illalla oli siis vuorossa ruokaa ja ohjelmaa, jossa meidän viisi aivoa ei tällä kertaa olleet niin loistavia (puuttu se ruumis vielä!). Joka tapauksessa kiva ilta oli, vähän piristystä tähän rankkaan kouluarkeen! Nyt taidankin ryhtyä tekemään joko äikän ainetta, hissan oppimispäiväkirjaa tai matikan tehtäviä... Tänään onneksi ainoa vapaa ilta, niin kerkeän saada taas kaikki asiat hoidettua!

IMG_0865

Järjestääkö teidän tallit/seurat erilaisia tapahtumia ja millasia? Entä mites teidän syksy lähtenyt käyntiin noin muuten? :)

2 kommenttia:

comments ? c: