perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kesä(kö)? (kuvapainotteinen postaus)

Musta tuntuu ettei meteorologitkaan enää tiedä mitä tässä Suomen säässä oikein on meneillään.. Yhdessä hetkessä sataa kaatamalla ja sitten yhtäkkiä onkin rantakelit. Joka kerta ulos lähtiessä pitää varata mukaan vaatetusta joka keliin. Noh, onneksi keskiviikolle meille osui varsin mainio sää ja ratsastaessa tulikin melko kuuma!

Auda 002

Menin siis Audalla tiistaina ja keskiviikkona, tiistaina menin enemmän estekoulua; kontrollitehtäviä, kavaletteja ynnä muuta. Pari vähän isompaa estettä. Auda tuntu itse asiassa todella hyvältä! Keskiviikkona sain siis Ellan mukaan kuvaajaksi, kun menin ihan tavallisesti kentällä koulua. Oli kiva luovuttaa kamera jonkun sellaisen käsiin, joka oikeasti tietää, mitä on tekemässä! Niinpä saattekin nyt nauttia ainakin miljoonasta otoksesta, kun en osannut päättää mitä julkasta ja mitä ei. :D Moni hyvä kuva jäi vielä varastoonkin!

Auda 003

Auda oli periaatteessa hyvän tuntunen, aika samanlainen kuin edellisenä päivänä. Tosin sitten itsellä meni koko ratsastus vähän hukkaan, kun mulla ei ollut oikein mitään suunnitelmaa, kuten edellisenä päivänä. Alkuverkat otin rennosti ravissa hölkkäilyä ympäri kenttää ja laukassa vähän kevyemmässä istunnassa. Sen jälkeen keräsin ohjat paremmin tuntumalle ja tein lähinnä mitä mieleen tuli. Voltteja, ympyröitä, asetuksia, taivutuksia eri suuntiin. Lähinnä yritin vain pitää tasaisen tuntuman ja tehdä mahdollisimman vähän kädellä.

Auda 005 Auda 016 Auda 007 Auda 024_2 Auda 020 Auda 022_2


Laukassa Auda tuntui paljon vaikeammalta saada tasaiseksi ja rennoksi. Vaikka laukka usein on se paras askellaji, niin nyt se tuntui kaikkein vaikeimmalta. Yritin työstää Audaa volteilla, mutta turhan hätäsen laukan takia niistä ei oikein tullut mitään. Välissä tuli kyllä paljon hyviä pätkiä, mutta tasainen kokonaisuus jäi vähän uupumaan.

Auda 036 Auda 034 Auda 035 Auda 042 Auda 048 Auda 055 Auda 054

Laukkojen jälkeen työstin ravia vielä vähän lisää, edelleen toki vähän ilman suunnitelmaa. Vaikkei tässä ratsastuksessa oikein ollut tavotteita, niin ainakin sain Audan kuitenkin hyvin tasaiseksi ja liikkumaan kivasti omalla moottorilla. Kiinnitin myös paljon huomiota omaan istuntaan (en harmillisesti kuitenkaan tohon hirveään etukönöön), että pysyin rentona kaikkialta, koska Auda on erittäin herkkä istunnalle.

Auda 060 Auda 062 Auda 067 Auda 068 Auda 076 Auda 082 Auda 089 Auda 094 Auda 100 Auda 104 Untitled Untitled

Käytiin vielä kävelemässä loppukäynnit tiellä edestakaisin ja otettiin muutama kuvakin. Näistä kuvista tuli mun mielestä tosi kivoja!

Auda 152 Auda 133 Auda 137 Auda 140 Auda 148 Auda 154
Auda alko loppujen lopuksi vähän kyllästymään..!

Onko teidän mielestä kivempi, että on paljon kuvia? Vai oliko tässä postauksessa hieman jopa liikaa? En yhtään ihmettelisi, vaikka olisitte sitä mieltä... :D Auda-postauksiin en vain oikein tiedä mitä kirjottaisin ja niinpä kuvaajan ollessa paikalla näistä tulee tämmösiä kuvapommituksia.

8 kommenttia:

  1. Just hyvä ki on paljon kuvii! Ihanii nää:)

    VastaaPoista
  2. oi, sähän sait taiottua näistä oikein katselukelpoisia! kiva postaus (---:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niille paljoo tarvinnu tehä ku ne oli varsin katselukelposia jo valmiiks ;) Kiitoos !

      Poista
  3. Iha sika kivoi kuvii ja ei must haitannu yhtää vaik oli enemmänki! Oikein kiva tää :-) <3

    VastaaPoista
  4. Osallistutko tänä vuonna tuntsareihin?
    tai osallistuuko joku muu Silverillä tai jollyllä?

    VastaaPoista
  5. http://lilejay.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-challenge.html

    Sinut on haastettu! >:D

    VastaaPoista

comments ? c: