lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kesäcup 2015 [+ videopostaus]

Kaksipäiväiset kesäkilpailut on nyt ohi ja varsin hyvällä mielellä olen, erityisen tyytyväinen perjantain suoritukseen. Perjantaina menin siis Jollylla 80cm ja aamun harjausten, radan rakennusten ja kävelyiden jälkeen pääsin vihdoin laittamaan hevosta ja sitten verkkaan. Jolly oli ihan hyvän tuntunen jo alussa, vähän jännitti aidan vierellä olleita pikkulapsia, mutta tottui niihin lopulta. Verkkahypyt oli vähän semmosia liian kaukaa ja kovaa, tai sitten itsellä kädet korviin -tyyliä. Melko varmoja hyppyjä kuitenkin!

Rata oli kaiken kaikkiaan hyvä; Jolly ei jännittänyt oikeastaan lähes mitään estettä (ainakaan kieltämismielessä) ja varsinkin perusradan hypyt oli hyviä. Muutama semmonen kauempaa lähtenyt rohkea hyppy, mutta ne osasin ennustaa hyvin ja pääsin onneksi mukaan hyppyihin. Viiden askelen sarja mentiin tyytyväisesti neljällä, mutta Jollylla se ei olekaan kovin ihme. Sarjalla huomasin pientä jännittyneisyyttä, mutta senkin Jolly hyppäsi hyvin (tosin eka puomi kolahti uhkaavanlaisesti..) ja kolmen askelen linjalle me mahduttiin helposti. Toisessa vaiheessa tuli muutama huono paikka ja hypyt vähän niin ja näin, mutta oli hyvä huomata, että Jolly oli rohkea ja hyppäsi! On se vaan parantunut niin paljon siitä talvisesta sähellyksestä! :-) Lopputuloksena siis kolmas sija ja valkonen ruusuke kotiin, oho! Super-Jolly ♥

Kesäkisat este 049 Kesäkisat este 050 Kesäkisat este 051 Kesäkisat este 052 Kesäkisat este 053 Kesäkisat este 054 Kesäkisat este 056 Kesäkisat este 058 Kesäkisat este 059 Kesäkisat este 060

Lauantaina oli siis kouluratsastuksen vuoro ja helppo B:0 Jossun kanssa odotti. Jossu ei vieläkään ole mun lempihevosia, enkä sinänsä odottanut mitään kummosempaa rataa. Verkassa en saanut mitään kunnolla läpi ja radalla sama juttu.. Lössähti kokonaan ja semmosta menoa että huhhuh. Jostain syystä päästiin kuitenkin tokalle sijalle ja samalla voitinkin itselleni kesäcup pokaalin! Tuli kyllä vähän puun takaa, olin ihan loppuun asti varma että ainakin pari olisi saanut enemmän pisteitä, mutta eipä sitten näköjään. :D Mähän voitin ton kesäcupin vuosina 2010 ja -11, joten nyt sain pokaalin takaisin. ;)

Tämmöne kuranen kasa mua odotti tarhassa :D
kesäkisat koulu 013
kesäkisat koulu 017
kesäkisat koulu 023

Sitten tässä tämmönen onneton videopostaus lauantailta. :D Ei oikein innostanut kuvaaminen tai höpöttely, joten otin suosiolla turhat muminat pois. Ehkä uusi yritys joku kerta!
Rata alkaa kohdasta 2:32, jos haluaa vain sen nähdä


Esterataan olen ihan supertyytyväinen, ollaan kehitytty tosi paljon ja olihan se meidän eka hyväksytty 80cm! Jossun kanssa toi rata ei tosiaan ollut mitään huippuluokkaa tahmatassu-tikitys menoineen, ja mielelläni vaihtaisinkin tämän kouluratsun johonkin aivan muuhun. Jossu on niin kaukana mun mukavuusalueesta kun olla ja voi...! Hyvä fiilis kuitenkin jäi, voittajan on helppo hymyillä. ;)

4 kommenttia:

comments ? c: