sunnuntai 12. toukokuuta 2013

56. Viikon onnistunut lopetus

Eilen menin Laaksolla kuvaamisen jälkeen (jonne olen menossa myös tänään ja jos joku haluaa kuvia, voi kysyä niitä tai etsiä kuvasivuiltani, jonne pääset tästä) lähdettiin Caralle. Poni oli jo heti alusta tosi rennon oloinen, ei hätiköinyt yhtään vaan malttoi odottaa ja tällein. Menin aluksi käynnissä pientä tehtävää; pysähdys lyhyelle sivulle ja pitkällä sivulla voltti. Ravissa menin pääty-ympyrällä, koitin vaan saada rennoksi. Sen jälkeen laukkasin vielä molemmat suunnat kunnolla läpi ja välikäynnit. Kehitin itselleni siinä sitten tehtävän, eli keskihalkasijalle - voltti oikealle/vasemmalle - pitkällä sivulla vähän tempon lisäystä.


IMG_1193 IMG_1220 IMG_1230 IMG_1232

Tehtävä onnistui yllättävän hyvin, mitä nyt alussa oli vähän suoristusongelmia. Volteilla meni välillä vähän kiireiseksi, mutta muuten pysyi kivan rauhallisena. Menin tätä pari kertaa ja koitin harjotusravissakin, joka sujui ihan kivasti. En vaan jotenkin osaa istua siinä ravissa, vaikka se onkin tosi kiva... :D Treeniä, treeniä..! Sen jälkeen laukannostoja, jotka sujui vasempaan tosi hyvin. Oikeassa olikin sitten jo vaikeuksia ja ihan parin onnistuneen noston jälkeen lopetin. Sitten vielä muutamat väistöt ja eteen-alas. Cara oli ihanan rento tänään, se paranee vaan kerta kerralta! :)

IMG_1257 IMG_1280 IMG_1287 IMG_1290
Videossa on tossa lopussa pelkkää mustaa, koska sinne keskelle jäi vahingossa poikkastu musiikki, joten ei tarvitse katsoa loppuun asti :D
(otsikossa tarkotin siis heppailu-viikon loppu, ei koko viikon loppu :D)

8 kommenttia:

  1. kiva postaus ja mee tosi hyvi caral! :-)

    VastaaPoista
  2. uu aik hienot ;) prooo ♥

    ps kunniaa mulle

    VastaaPoista
  3. Eikö oo hankalaa kun on taas niin pieni vuokris?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei? :) toivon että säkin pärjäät ku ittellänikää ei oo ongelmaa asian kanssa :)

      Poista
  4. eikös tuo cara ole jo vähän liian pieni sulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti ? :DD en kestä, tarviiko jokaisen nyt erikseen tästä mainita. kyllä, cara on pieni. ei, asia ei häiritse mua, joten se on sitten teiän ongelma :)

      Poista

comments ? c: