sunnuntai 5. toukokuuta 2013

53. Kuvailua ja ridailua

Nyt on mulla tässä kunnon heppailuviikonloppu, eilen koulun (kyllä, launtaikoulupäivä!) jälkeen lähdin suoraan Laaksolle kuvailemaan noita Tuusulan Derby -kisoja. (Jonne olen tänäänkin menossa :D) Joskus puoli kahden maissa olin perillä ja siellä Ida jo odotti valmiina. Kuvattiin siinä sitten lähes koko metri ja metrikymppiä kerettiin katsomaan melkein loppuun asti. (Lähtijöitä oli siis päälle sata toisessa ja toisessa päälle 70) Sieltä sitten joskus kuuden aikoihin päästiin lähtemään Caralle.

Erika oli just menossa hyppäämään sillä (tai no otti pari hyppyä) joten menin sitten sen jälkeen heti. Cara tuntu alusta jo tosi pehmeältä ja kivalta ratsastaa. Ratsastin käynnissä molemmat suunnat joten kuten läpi ja sen jälkeen ravia. Yritin kehittää siinä sitten jotain epämääräistä tehtävää itselleni, mikä tosin meni vähän harakoille oman laiskuuden takia... :D Menin voltteja, pysähdyksiä ja siirtymisiä. Cara oli tosi pehmeä ratsastaa ja raviin siirtymiset onnistui myös hyvin! Sitten otin vielä vähän laukkaa, jossa sain sen paljon rennommaksi kuin aikaisemmin, vaikka pidättelemistähän siinä oli, varsinkin kun kävi vielä vähän kuumana siitä hyppäämisestä. Itselleni muistutukseksi, että pitäisi opetella ratsastamaan istunnalla enemmän, kun se kerta Caralla niin hyvin toimii.

IMG_0222 IMG_0254 IMG_0264 IMG_0269 IMG_0304 IMG_0334 IMG_0341 IMG_0356 IMG_0367
Pitkien ohjien jälkeen koitin ratsastaa Helppo CE1 radan, joka meillä on seuran mestaruuksissa luokkana (jotka muuten ovat jo kahden viikon päästä!!) ja samalla tuli vähän muisteltua sitä mieleen. Ida kyllä vähän avitti, ja muistuihan se sieltä ihan hyvin mieleen. Siinä 'radalla' Cara kävi vähän levottomaksi ja itsekin jouduin paljon keskittymään rataan enkä niinkään hevoseen niin meni nyt aika lailla sähläämiseksi.. :D Sen jälkeen Cara oli kuitenkin taas rento ja sain ratsastettua ravissa hyvin eteen-alas.

IMG_0389

9 kommenttia:

  1. Tosi hyvin menee ! :)


    Minkä ikänen oot ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ! :)

      täytin tänä vuonna 14 eli oon seiskalla :)

      Poista
  2. hyvii kuvii ja kiva postaus:) miellän caran aina jotenki kimoks?XD

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja kivoi kuvii :D Kunpa mulki ois joku poni jol vois ratsastaa istunnalla!

    VastaaPoista
  4. hyvin menee, mut miks tolla on piuhat ? :) ei ole pahalla ihan vain uteliaisuudesta kysyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos :) ja poni on vähän sählä ja melko menevä nii noi sitten rauhottaa sitä jonkin verran :) omistaja on siis pyytänyt käyttämään

      Poista

comments ? c: