torstai 4. huhtikuuta 2013

49. Onnistunut estetunti

Haha, maailman mielikuvituksellisin otsikko. :D Sopi hyvin aiheeseen, koska Londalla jatkettiin! Tällä kertaa sain sekä kuvia, että videoita, eli ihan kunnon postaus tulossa! :) Aloitettiin verkka kevyesti käynnissä pysähdyksillä ja temmon muutoksilla. Estetunneilla musta tulee tosi laiska, enkä oikeastaan jaksa tuupata yhtään, joten kouluosuuskin meni sitten sen mukaan. Koulutunneilla sitten! Sen jälkeen kevyesti ravaillen, yli-iso voltti keskelle pitkää sivua ja toisella puolilla puomit. En vaan osaa hevosilla ratsastaa tarpeeksi rohkeasti ja nyt estetunnilla vielä vähemmän, joten meni sitten niin ja näin. Puomit meni kuitenkin hyvin. Toiseen kierrokseen sama, ei oikeastaan muutoksia.

0572

Alotettiin laukka vain kevyesti uraa pitkin ja annettiin hevosten mennä omaa tahtia. Londa rakastaa just tällästä rennosti menemistä, oli ihan innoissaan. :D Mentiin sitten puomeja diagonaalilla, meni tosi siististi. Londa on niin estehevonen, se tekee kaiken sun puolesta ja ite voit lähinnä vaan matkustaa. Kunhan ohjaat esteelle tai puomeille, se hyppää. Toiseen suuntaan samat puomit, mutta väliin tuli yksi askel. Oli vähän ahdas väli, joten joutu vähän sovittelemaan jalkojaan sinne ja itse paiskauduin satulaan kuin mikäkin perunasäkki, mutta saatiin me sinne onnistuineitakin pätkiä.

0542
2

Sen jälkeen tultiin ristikkoa ja pystyä sellasella linjalla. Aluksi jäin vähän liikaa pitelemään välissä kiinni, koska oletin, että se olisi ollut lyhyempi. (Tunnilla oli poneja ja pieniä hevosia muut, joten väli oli tavallista lyhyempi). Tästä johtuen tultiin pari kertaa vähän liian kauas viimeisestä esteestä, mutta parin kerran jälkeen sekin korjaantui. Itselläni myötäämisessa vakavia ongelmia, en oikeasti osaa hypätä isolla hevosella. :D Opettajakin mainitsi, että pitäisi opetella hyppäämään isolla hevosella, mutta se paranee vaan ajan myötä. Jään hypyissä liikaa kiinni suuhun, koska en myötää tarpeeksi. Se vaan tuntuis nii tyhmältä, mutta täytyypä kiinnittää huomiota!

096
106
Tämän jälkeen tulimme toisella pitkällä sivulla olevaa kolmen askeleen sarjan, jossa ekana ristikko ja sen jälkeen okseri. Se tuli askelien kannalta paljon paremmin, mutta okserilla korostui tää mun liian lyhyt myötäys. Kuitenkin ihan onnistuneet hypyt tuli! Londa oli koko tunnin kivan rento, mutta kuitenkin ihan eteenpäin pyrkivä. :)

119

3 kommenttia:

comments ? c: