sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

50. Wii, estekisat!

Tosiaan, tänään oli kisat, joihin sain Londan, mikä tuli aikamoisena yllätyksenä. :D Luokkana oli siis 60cm, koska en ollut aivan varma kellä olin menossa. Valmentajan perustelut oli "oiva tilaisuus päästä hyppäämään isolla hevosella", joten... mikäs siinä sitten? Londa oli verkassa aluksi vähän laiskahko, mutta verkkahypyissä innostui vähän liialti, eikä meinannu pysyä hanskassa! Hypättiin verkassa aluksi pientä lankkua, joka tuli ekoilla kerroilla hyvin, mutta sitten tapahtui jotain, joka sytytti ton hevosen ja sitten kaahailtiinkin jokaiselle esteelle... Vähän mielenkiintoisin mielin sinne odotusalueelle sitten menin. Katselin sitten muiden ratoja siinä, monilla muillakin hepat vähän lähti käsistä ja aloin sitten miettimään että mitähän tästäkin nyt tulee.

kisat 028
älkää ottako mallia !!
kisat 047 kisat 001 kisat 025
Radalle mentäessä Londa oli kuitenkin kerennyt jo ihan lässähtää, mikä oli kyllä ehkä ihan hyväkin juttu. :D Ekalle esteelle tuli toosi laiskasti, mutta ylihän se niistä olisi päässyt vaikka ravista. Kakkoselle tuli ihan hyvä hyppy, vaikka laukka ei vaihtunutkaan. Kolmonen, nelonen, vitonen meni samalla tasaisella laiskalla temmolla, kutoselta seiskalle onnistui omasta mielestäni yllättävän hyvin.

Kasin jälkeen tajusin sitten yhtäkkiä, että ohhoh me päästiin tokaan vaiheeseen ja yritin siinä sitten ratsastaa Londaa vähän reippaammaksi ja pienentää kaarteita. Vauhdin nostaminen ei ihan onnistunut, joten turvauduttiin sitten lähinnä niihin pienempiin kaarteisiin. :D Jollain keinolla onnistuin sitten saamaan ihan kiitettävän suorituksen aikaseksi ja tulin toiseksi ajalla 34.5, joten ihan hyvä tulos. Tää oli mulle ensimmäinen sijoitus aikaradalla, aiemmin on tullut vain kaksi sijoitusta tyyliradoilla, joten olin tähän tosi tyytyväinen! :)

IMG_0798 IMG_0793 IMG_0790

10 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja onnee sijotuksest! :D

    VastaaPoista
  2. uu mun ihkut videokuvaukset siel ;) mikset jättäny äänii ! mut proo neutroni ja onnee viel ♥

    VastaaPoista
  3. Onneee ! :) ja hyvin menit. :')

    VastaaPoista
  4. Moi!
    Kivalta vaikuttava blogi. :)

    Vieraile toki meidän blogissa ja liity lukijaksi jos yhtään kiinnostaa:
    http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

comments ? c: