maanantai 4. helmikuuta 2013

40. Superponi fiilistelyä ! (videoo)

Jee, Silver oli tänään tunnilla jälleen ihana innokas entisensä, ei merkkiäkään siitä edelliskerran laiska-muuli-silveristä. Oli jo heti alkutunnista, kun istuin selkään, tosi innokas ja eteenpäin pyrkivä ja herkkä. Aloitettiin ravissa ympyröitä ja siirtymisiä. Ympyrät päätyihin, joissa kavalettien yli. Silver oli tosi pehmeä, reipas ja kivan tuntuinen. Meni vähän liiankin reippaasti, mutta itse ainoastaan kehuin sitä, jottei sille kävisi kuten Iinekselle, eli menettää elämän ilon ja tylsistyy täysin. Oli niin kiva ratsastaa niin innokkaalla ja selvästikin tohkeissaan olevalla ponilla!

Alotettiin sitten laukkaamaan, samaisilla pääty-ympyröillä. Silver lyheni ihan kivasti lyhyisiin väleihin (verrattuna sen omaan laukkaan) ja päästiin kunnialla yli niistä ilman sen suurempia kompurointeja! Uralla laukkaaminen oli vaan jotain niin kivaa, koko maneesissa koko pitkä pitkäsivu! Tähän vois tottua. :D Kuitenkin, alettiin sitten hyppäämään. Aluksi siis ympyrä-linja-ympyrä. Aluksi linjalla oli vain ristikko, joka sujui tosi hyvin. Sen jälkeen toinen este nostettiin pystyksi ja sekin sujui tosi hyvin, poni tykkäsi hypätä kerrankin kunnon esteitä. Ympyröillä vähn hankaluuksia tuon ulosnojaamisen ja etupainoisuuden takia, mutta niistäkin selvittiin. Nostettiin sitten vielä tuo viimeinen okseri esteeksi ja tämäkin linja sujui ongelmitta, tultiin sisään jopa vähän liian hitaasti, mutta Silver hyppäsi kuitenkin urheasti.

Sitten tultiin samalla lailla, mutta eri linja, eli tossa videossa näkyvä sarja (tästä tehtävästä ei kuitenkaan videota) ja sujui tosi hyvin. Esteet oli kerrankin (mikä on siis ihme) kivan korkusia, suurin osa siinä kasikympin paikkeilla. Hopee on todellakin estepainotteinen poni, joten se tykkää paljon enemmän mennä isoja esteitä ja hyppää sata kertaa paremmin. Lopuksi mentiin vielä pientä radan tyylistä, ensiksi ympyrä sitten toi ensimmäinen linja, sitten ympyrä toisessa päässä ja sarja toisesta suunnasta. Onnistu tosi hyvin, ympyröilläkään ei tullut ongelmia lainkaan! Oon vaa niin ylpee tost ponista, se oli ihan super tänään, toivottavasti tällänen meno jatkuis!

Huomenna Fasulle, siitä koitan saada myös video- ja kuvamateriaali, keskiviikkona eka (virallinen) hevostunti, siitä saatan kirjoittaa jos jaksan. Ja nyt kerrankin pidempää postausta kun niitä on toivottu! :D


6 kommenttia:

  1. tää oli nii kiva tunti ja postaus & oot prooo ♥

    keskiviikkoo odotelles ;)

    VastaaPoista
  2. laita tonne tekstin väliin jotain kuvii (vanhoi, uusii, tehtäväpiirros, mitä vaa) ettei tarvii lukee yhteen pötköön niin paljo :D mut joo videol näytti hyvältä+muuten kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo vois, oon vaa nii laiska et en ikin jaksa lataa kuvii XD mut kiitos ! :)

      Poista
  3. heeei just hyvält näyttää, tost ponist tulee kyl kiva! :)
    ja söpö toi ku se hyppää kavaletin sivust :D

    VastaaPoista

comments ? c: