sunnuntai 10. helmikuuta 2013

41. Laskiaissunnuntai

Tänää sitte viimestä kertaa vähään aikaan Fasulla, koska huomenna (?)Fasu siis ruunataan, joten joutuu pitämään sitten taukoa. Olin eilenkin ratsastamassa, mutta en nyt siitä erikseen jaksa kirjottaa. Oli melko levoton ja hirnu paljon, lopussa alko sujumaan paremmin. Tänään kuitenkin lähettiin tallille kahen aikoihin ja käytiin sitä ennen Patakukossa (sellanen pieni mikälie monitoimipaikka) syömässä laskiaispäivän hernekeitto ja pulla. Oi nam ♥
PicMonkey Collage
Siitä sitten suoraan ratsastamaan (talli siis vieressä). Fasua oltiin aamulla juoksutettu, joten oli tosi kivan ja rennon oloinen. Oli käynnissä tosi pehmeä ja kevyt ratsastaa, menin vähän voltteja, loivia kiemurauria ja pysähdyksiä. Pysähdyksissä hiottavaa, mutta eiköhän nekin joskus sitten kehity. Ravissa oli vähän hosumista, mutta kunhan sain itseni koottua ja rauhotuttua, onnistui ratsastuskin paremmin. Fasu oli kivan energinen, mutta jaksoi kuitenkin keskittyä hyvin. Menin tosi kevyellä tuntumalla, annoin melko rennosti juosta, eihän sitä turhaan haluta rasittaa. Koitin kuitenkin välissä vähän enemmän ottaa tuntumaa, ja sujui erittäin hyvin, Fasu meni tosi kivasti.
IMG_0152
IMG_0165
Molempiin suuntiin oli tosi kivan tuntuinen, menin ympyröitä ja vähän kaikkea mitä siellä hangessa pystyi tekemään. Ulkona ratsastus on vaan niin hauskaa tuon maneesissa piipertämisen jälkeen! :D Vaikka lumisade ja kylmyys välillä haittaavatkin ratsastusta, mutta ei nyt pahasti. Takasin nyt kuitenkin ratsastukseen.. Fasu on vaan jotain niin kivaa, sen askeleet on niin upeet, kunhan ite jaksaa ratsastaa! Alko vähän väsymys lopputunnista iskeä, kun olin ollut koko ajan liikkeellä ja vaikka Fasu onkin kevyt, sitä on kuitenkin melko raskas ratsastaa.

IMG_0119
IMG_0134
IMG_0133

Seuraavan kerran sitten ratsastus Lepuskissa, keskiviikkona oma tunti ja koitan nyt kerrankin sieltäkin saada tekstiä aikaseks. Ja älkää tuomitko kuvien perusteella, kyllä se on etupainoisena, koska tarkoitus ja kyllä, etupainoni on karsea, mutta koittakaa kestää.

2 kommenttia:

  1. Ihana muhkea romaani ja pehmuste ah ♥ :DD

    VastaaPoista
  2. victorilla on vissiin samanlainen satulahuopa :) mut hienosti meette!

    VastaaPoista

comments ? c: