sunnuntai 16. elokuuta 2015

Paluu arkeen

Siitä taitaakin olla jo melkoisesti aikaa kun tämänkään tekstiruudun aukaisin (jos ei eilistä lasketa). Mikä on ollut syynä? Viime päivät on menneet aivan älytöntä vauhtia, ensiksi oli viikko lomaa vielä jäljellä ja nyt onkin jo kolme koulupäivää mennyt. Konetta en ole paljon kerennyt avata, kun illat on menneet kavereiden kanssa, asioita hoidellessa tai tallilla. Yllättävän vähän itse asiassa tallilla, tälläkin viikolla jäi ratsastuksia välistä sairauden ja koulun takia. Nyt alussa en halua olla oikeastaan mitään tunteja poissa, mutta katsotaan lukuvuoden edetessä jos otan enemmän vapautuksia ratsastuksien takia, kun kolmospalkki osuu juuri tuon estevalmennuksen päälle. Paluu arkeen on itselleni ollut ihan hyvä herätys, kesällä kun en oikein mitään saanut aikaiseksi. Voisinkin nyt näiden kolmen päivän perusteella sanoa, että ehkä näistä seuraavista kolmesta vuodesta on tulossa ihan mukavat vuodet!

Entäs sitten ratsastukset? Lepuskissa ollaan treenaamassa ulkopuolisiin koulukisoihin, joissa menen itse Desperadolla HeB:0'n. Lepuskissa on itse asiassa omatkin kisat parin viikon päästä ja niihin olen ilmottautunut 70cm tyyliarvosteluun, jos vaan varasijoilta pääsen mukaan. Desperadolla on siis yllättäen tullut nämä kolme ensimmäistä ratsastustuntia mentyä, suoraan sanottuna en oikein tiedä mitä mieltä olisin. Vasta laukkojen jälkeen olen saanut siihen jonkinlaista touchia, mutta sitä ennen ei oikeastaan mitään. Desperadohan on tosi hieno hevonen ja sillä olisi vaikka minkälaista liikettä näyttää ja kouluradoillakin olisi upea hevonen, ellei sillä välillä lähtisi vähän homma lapasesta tai sitten hyytyisi. Itsehän en ole yhtään rataa hepalla mennyt, mutta olen muilta kysellyt kokemuksia. Että vähän tällein kylmiltään mennään ensi viikolla niihin kisoihin!

IMG_6721 IMG_6689

Tunneilla ollaan tehty aika perusjuttuja, siirtymisiä (jotka alaspäin ovat muuten aivan karmeita Desperadolla, kun itse jään liikaa ohjaan kiinni ja se vetää sitten kaksi kertaa kovempaa takaisin..), väistöjä (joissa Desperado painaa aina johonkin suuntaan) ja laukkaa ympyröillä. Kovin kaksiset fiilikset eivät siis ole, ja videota katsoessa totesin että voisihan sitä kenties alkaa ratsastamaankin jossain vaiheessa. Videota en nyt tähän laittanut, koska en jaksanut ja totta puhuen en tiedä haluaisinko edes näyttää sitä. :D En yleensä välitä, minkälaista materiaalia tänne laitan, mutta nyt halusin lähinnä videot jättää itselleni opetukseksi ja katsotaan sitten mitä ensi viikolla saan aikaan. Ei se meno mitenkään järkyttävää ollut, mutta lähinnä itse näytän siltä, etten tekisi yhtään mitään. Kenties ratsastustaidotkin kesälomalla, niin kun mun aivot tuntu olevan ensimmäisellä pitkän matikan tunnilla... Tänään tapahtui kuitenkin ryhdistäytyminen ja ensi viikosta on kyllä tulossa tosi aktiivinen viikko kaiken kaikkiaan!

IMG_6833

Mites on teiltä sujuneet paluut arkeen? Kaipaisitteko vielä lomaa, vai riittikö se jo?

1 kommentti:

  1. Nuo ulkopuoliset kisat kuulostaa kivoilta! Toivottavasti teillä menee hienosti siellä :)

    VastaaPoista

comments ? c: