keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Paljon kuvia Audailusta

Menin eilen päivällä Audalle ja sain jopa kuvaajankin mukaan, joten nyt saatte paljon kuvia tältä kerralta! Kiitokset siis Heiskalle! :---) ♥

Menin aika kevyesti ja rennosti sen enempää vaikeampia tehtäviä tekemättä, Auda kun oli viikonloppuna ollut kisoissa. Tamma oli itse asiassa jo alussa tosi rento ja yhteistyöhaluinen. Pääsin taivuttelemaan sitä paljon ja taivutukset tuli tosi hyvin läpi. Laukkailin aluksi vaan rennosti kevyessä istunnassa, Audakin pääsi ottamaan rennosti, vähän vaan paikkoja auki ja selkä rennoksi. 

Ainoa mikä harmittaa, on tuo mun karmaseva istunta... Taisin ottaa vähän turhankin rennosti!
007 012 014
Pitkään myös mietin, miksi Auda näyttää näissä jotenkin kovin hassulta, mutta sehän on taitanut saada vähän massaa!
018 019

Myöhemmin tein sitten vähän enemmän tehtäviä, eli jotain voltteja ja lisäyksiä ihan vaan muutama vähän kootumpana. Laukassakin työstin sitä vähän enemmän ja Auda oli itse asiassa ihan superkivan olonen. Olin juuri tässä pari päivää sitten katellut vanhoja videoita, jossa Auda oli mennyt hyvin ja yritin hakea samaa fiilistä ja sillä taisi sitten olla vaikutusta. :D Mutta tosiaan tosi hyvä fiilis jäi!

024 028 031 035 042 044 048

Käytiin vielä vähän kävelemässä yksi tie edestakasin toiveena saada jotain kuvia, mutta Auda oli hyvin epäkuvauksellisella päällä, joten työllä ja tuskalla saatiin muutama otos kasaan!

051 057 061

Illalla meillä oli vielä Lepuskissa puomien maalaustalkoot, nyt on Lepuskissakin hienoja pinkkejä puomeja, yleisön pyynnöstä. ;) Rankka kymmentuntinen talleilla, mutta on tää laji sen arvosta!

355 360

4 kommenttia:

comments ? c: