torstai 10. tammikuuta 2013

35. Fasu [video]

Tänään oli nyt sitten ensimmäinen 'vuokrauskerta', meni tällein alkuun nähden ihan ok. Käynnissä Fasu toimii tosi hyvin, ravissa menee hätäileväksi ja säheltämiseksi. Myös siirtymiset tuottaa ongelmia, mutta eiköhän näistä ajan myötä päästä. :) Menin siis toosi perusjuttuja, tunnustelin vähän millainen oli. Aloitin käynnissä pysähdyksillä ja tuli sieltä yksi tai kaksi hyvää pysähdystä, muuten oli aika lailla ohjan vastustelemista koko touhu. Sitten pysähdyksistä pari raviin siirtymistä, ne onnistui ihan hyvin.

Menin sitten ravia pienissä pätkissä sen verran kun onnistuu ja siirryin heti käyntiin, jos alkoi kipittämään. Myöhemmin kun hallinta oli hoidossa, menin ympyröillä ravia ja sain ihan tasaiseksi, kunhan keskityin kunnolla. Vähän hätäinen meninki ehkä tuli välillä, mutta väliin tuli tosi hienoja pätkiä! :) Fasun toinen vuokraaja jatkoi suoraan sitten siitä, niin lähdettiin heti. Oli ihan kiva, ensi kertaa odotan innolla ja toivottavasti pääsisin (ja löytäisin) tuonne pellolle!

Tosta ravista, se ei todellakaan näytä niin isolta, mutta uskokaa tai älkää, se on!

12 kommenttia:

  1. uuu hei sairaan hieno! :) harmi et toiki on vähän pieni nii rida-asento mut ei kyl nii paha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se on ;) ja siis ei toi rida-asento johdu siitä !!! :D se on iha mun oma vika, pystyisin helposti korjaamaan mutku yritin istuu jotenki hiljaa nii sitte se meni tollaseks :D ja oli kylmä..

      Poista
    2. eeii emmä sitä vaa niiku sit yleisesti ;D ku faniki on 148cm ja oon sua paljon lyhyempi ja seki tuntu nii pienelt :D !

      Poista
    3. haha no fasu on mulle _iso koska oon menny vaa kaikil poneil :DD tiistainki brunol......... et joo o

      Poista
  2. hienosti meette, näytätte ymmärtävän toisiinne tosihyvin ;D

    VastaaPoista
  3. Kyl toi ravi mun silmään näyttää isolta! :D Mut näyttää kivalta hepalta, muoto oli välillä ehkä aavituksen verran syvä mutta muuten kyl näyttää kulkevan ainakin ravissa ilman mitään isompia ongelmia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, se menee välillä ku on nii nuori ni sit vähä koittaa lintsaa, hehe :DD mut joo kiitos :)

      Poista
  4. uuuu cool hepsu ja ootte hienoi ♥

    VastaaPoista

comments ? c: