perjantai 23. tammikuuta 2015

Miami, Florida

Nyt mulla on ainakin pariksi päiväksi kunnon selitys, miksei postauksia ole tullut, haha. Mä olin nimittäin tossa tiistaista perjantaihin Miamissa käväsemässä, viime kerrasta olikin ollut vähän aikaa! Nyt oon pikkasen uupunut, kun pari vuorokautta on mennyt kunnolla nukkumatta tai syömättä, mutta kiva reissu oli kuitenkin ja pääsinpä uimaankin. Oli se yli kolmekymmentä astetta vähän erilainen lämpötila verrattuna näihin Suomen pakkasiin...!


MIAMI 003 MIAMI 015 MIAMI 036 MIAMI 059

Tästä ei oo tulossa mitään matkakertomusta, lähinnä ajattelin näitä kuvia jakaa, mutta selvennetäänpä nyt edes pikkasen! Eka iltapäivä meni vaan siinä lähiympäristössä pyöriessä, ei kovin paljoa jaksettu tehdä sen yhdentoista tunnin lennon jälkeen.

MIAMI 087 MIAMI 117 MIAMI 125 MIAMI 057 MIAMI 134 MIAMI 146 MIAMI 151 MIAMI 156

Tokana päivänä mentiin aamulla Millionaires Cruiselle, jossa kierrettiin laivalla ympäri niitä rikkaiden saaria ja siellä ne esitteli muutaman kuuluisan henkilön talot. Sen jälkeen lähdettiin Miami Beachille, jossa viivyttiin pari tuntia uiden ja aurinkoa ottaen. Illaksi tultiin takasin omalle puolelle (meidän hotelli oli siis mantereen puolella).

MIAMI 157 MIAMI 169 MIAMI 181 MIAMI 167

Vikana päivänä törmättiin heti aamusta tuttuihin ja niiden kanssa lähdettiin sitten metrolla vähän kauempana olevaan kauppakeskukseen. Huippuidea, nimittäin sieltä löysin vaikka mitä ostettavaa, muun muassa uudet farkut, verkkarit, hupparin, kengät, kuulokkeet ja Victoria's Secretin tuoksuja, eli kaiken mitä mun ostoslistalla alunperin olikin! Lento lähtikin sitten jo neljän aikoihin iltapäivällä, joten aika reippahasti saatiin sitten lähteä, kun hotellille palattiin. Pikanen reissu oli, mutta kivasti siellä kuitenkin kerkesi kaikkea! :)

6 kommenttia:

comments ? c: